Op zoek naar een betrouwbare en  kwalitatieve Silent Disco Set?

Ons aanbod

Reserveer snel jouw

Silent Disco Set!

Veelgestelde vragen

Moet ik bezorgkosten betalen?

Wij zijn gevestigd in Alkmaar en bezorgen tot maximaal 30 kilometer gerekend vanaf de dichtstbijzijnde (afhaal)locatie. Voor bezorging brengen wij 25 cent per kilometer in rekening.

Stel dat de afstand tussen jouw adres en de dichtsbijzijnde (afhaal)locatie 12 kilometer is, dan bedragen de bezorgkosten 12 (afstand) * 4 (twee keer heen- en terugreis) * € 0,25 (de vergoeding per kilometer) = € 12,-.

Haal je de silent disco set liever zelf af? Dan betaal je uiteraard geen bezorgkosten en betaal je slechts de huurprijs die is weergegeven in de prijslijst. Ook als je verder dan 30 kilometer bij ons vandaan woont kan je de silent disco set bij ons op komen halen. De silent disco sets zijn af te halen bij een van onze afhaallocaties in Alkmaar (Daalmeer of Overdie).

Hoe lang kan ik een silent disco set huren?

In de prijslijst zijn de prijzen te vinden voor verhuur van 1 tot en met 3 dagen. Wil je de silent disco set langer huren? Ook dat is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op via ons e-mailadres info@partyducks.nl. Geef hierbij aan voor welke periode je de silent disco set zou willen huren en dan zullen wij zo snel mogelijk reageren met een persoonlijk aanbod.

Wanneer wordt de silent disco set terug verwacht?

De silent disco set wordt uiterlijk de dag ná de huurperiode terug verwacht. Huur je de set bijvoorbeeld (tot en met) vrijdag, dan zullen wij zaterdag een tijd afspreken wanneer we de spullen weer in ontvangst zullen nemen.

Maak je gebruik van onze bezorgservice? Dan zullen wij op de afgesproken tijd aanwezig zijn op hetzelfde adres als waar wij de silent disco set hebben bezorgd.

Heb je de silent disco set opgehaald? Dan zien we je graag op de afgesproken tijd op de locatie waar je de set ook hebt afgehaald.

Moet ik borg betalen?

Bij ons hoef je geen borg te betalen! Wij vertrouwen erop dat je zorgvuldig om gaat met de gehuurde silent disco set zodat wij deze in dezelfde staat kunnen ophalen als dat we deze hebben bezorgd. Wel vragen we om je te identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Zo weten wij zeker dat jij bent wie je zegt dat je bent.

Mocht er schade onstaan aan een of meerdere headsets of aan de zenders, dan zullen we de kosten van reparatie of vervanging wel bij je in rekening brengen. Ook bij verlies of diefstal zullen wij de kosten voor vervanging in rekening brengen en vervolgstappen ondernemen.

Als er bij normaal gebruik enkele gebruikerssporen ontstaan is dit natuurlijk geen probleem. Hier zullen wij dan ook achteraf geen kosten voor in rekening brengen.

Welke gegevens hebben jullie van mij nodig?

Om bij ons te kunnen huren hebben wij enkele gegevens van je nodig. Deze kan je invullen zodra je een reservering plaatst via onze website.

– Naam
– Adres
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Daarnaast vragen we je om jezelf te legitimeren met een geldig rijbewijs, ID of paspoort zodat wij zeker weten met wie wij zaken doen. Zorg ervoor dat je een geldig identiteitsbewijs paraat hebt als we de silent disco set komen bezorgen. Ook als je de silent disco set komt afhalen is het van belang dat je een geldig identiteitsbewijs meeneemt.

Hoe kan ik de silent disco set in ontvangst nemen?

Je kan ervoor kiezen om de silent disco set af te halen bij een van onze locaties in Alkmaar (Overdie of Daalmeer). Ook kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze bezorgservice.

In beide gevallen vul je in het reserveringsformulier een datum en tijdstip in waarop je de silent disco set graag in ontvangst wilt nemen. Wanneer we je reservering in behandeling nemen zullen we kijken of het ingevulde tijdstip voor ons mogelijk is. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen we in overleg een ander tijdstip afspreken.

Welke betaalmogeijkheden zijn er?

Bij ons heb je drie betaalmogelijkheden. Door middel van ons mobiele pinapparaat van SumUp is het mogelijk om zowel bij afhalen als bij bezorging bij ons te pinnen. Een andere manier van digitaal betalen is middels een online betaalverzoek (Tikkie). Tot slot accepteren wij ook contante betalingen.

In alle gevallen betaal je pas op het moment dat je de silent disco set komt ophalen of dat wij de silent disco set bij je adres afleveren.

Contact

Wil je meer informatie over ons, de silent disco headsets of zenders, over de huurmogelijkheden of heb je vragen?
Neem dan zeker even contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via WhatsApp en e-mail. Onze contactgegevens staan onderaan de website.