Skip to main content
Slide 1

Silent Disco Huren?

Huur voordelig Silent Disco Headsets met geweldige geluidskwaliteit!

Silent-Disco-Huren-PartyDucks-Feestverhuur

Silent Disco Huren in Beverwijk?

PartyDucks Feestverhuur in gevestigd in Alkmaar. Woon je in Beverwijk, dan kan je gebruik maken van onze diensten! Wij verhuren kwalitatieve Silent Disco headsets en zenders van Event Technologies, die jouw feestje naar de ‘next level’ kunnen tillen. Ook hebben we diverse feestpakketten in ons assortiment, waarmee je jouw feest helemaal onvergetelijk kan maken. Als je bij ons een eigen Silent Disco Box samenstelt en huurt, kan je ervoor kiezen om de spullen af te halen op een van onze afhaallocaties. Daarnaast is het mogelijk om de spullen door ons op locatie te laten bezorgen. Voor de bezorging zullen wij wel bezorgkosten in rekening brengen.

Waarom PartyDucks?

Klanttevredenheid

Bij ons staat de klant centraal. We proberen zo snel mogelijk te reageren op ingediende reserveringsformulieren. Ook zijn wij uitstekend bereikbaar voor vragen via WhatsApp en e-mail.

Kwaliteit

Met onze PartyBoxen en Silent Disco Headsets hopen we van jouw feest een topfeest te maken. Daarom kiezen wij enkel voor de beste kwaliteit speakers van JBL en koptelefoons van Event Technologies.

Betaalbaar

Goede kwaliteit muziek op je feest hoeft niet duur te zijn. Wij hanteren voor de JBL PartyBoxen en Silent Disco Headsets scherpe prijzen. Daarnaast vragen wij geen borg voorafgaande aan de verhuur.

Meer informatie over het huren van onze Silent Disco Headsets?

Wil je meer informatie over het huren van onze Silent Disco Headsets en aanvullende huurmogelijkheden? Kijk dan verder op onze Silent Disco pagina.
Wil je direct een PartyBox huren? Ga dan direct door naar de Silent Disco reserveringspagina.