Skip to main content

De JBL PartyBox 310 in het kort

De JBL PartyBox 310 is een draagbare Bluetooth-luidspreker met een geweldige geluidskwaliteit en een strak ontwerp. Deze partyspeaker is speciaal ontworpen voor feesten en evenementen en biedt een heldere en krachtige geluidservaring. De speaker heeft een vermogen van 240 watt en een ingebouwde batterij die tot 18 uur meegaat, waardoor je de luidspreker zowel binnen als buitenshuis kunt gebruiken.

Voordelen JBL PartyBox 310

  • Krachtig en helder geluid: De JBL PartyBox 310 is voorzien van een krachtig geluid van 240 watt. Door het geavanceerde luidsprekersysteem biedt de JBL PartyBox 310 een heldere en krachtige geluidservaring.
  • Draagbaar: Dankzij de ingebouwde batterij die tot 18 uur meegaat, kun je de luidspreker overal naartoe nemen, zonder je zorgen te hoeven maken over stroomvoorziening. Dit is haalbaar met de speaker op half volume en zonder lichteffecten. Als de speaker harder staat en de lichteffecten aan staan, zal de batterij veel sneller leeg gaan.
  • Geweldig ontwerp: De JBL PartyBox 310 heeft een modern en aantrekkelijk ontwerp, dat niet alleen heel stijlvol is, maar ook het feestgevoel versterkt.
  • Aansluitingen: De luidspreker heeft verschillende aansluitingen, waaronder Bluetooth, USB, AUX, en een microfoon- en gitaarinvoer, waardoor je eenvoudig verschillende apparaten kunt aansluiten op de muziekbox.

Gebruik van de JBL PartyBox 310

De JBL PartyBox 310 is zeer eenvoudig te gebruiken, dankzij de Bluetooth-verbinding. Je kunt de luidspreker eenvoudig koppelen aan je telefoon of ander Bluetooth-apparaat en vervolgens je favoriete muziek afspelen. Het heeft ook een USB-poort, waardoor je muziek rechtstreeks van een USB-stick kunt afspelen. De AUX ingang maakt het mogelijk om andere audio-apparaten, zoals een laptop, aan te sluiten.

Combineren van twee JBL PartyBox 310 speakers

Het is mogelijk om twee JBL PartyBox 310 luidsprekers te combineren en ze in stereo te gebruiken. Hierdoor verhoog je het geluidsvolume naar 2x 240 watt en versterk je de geluidservaring. Het koppelen van twee JBL PartyBox 310’s gaat heel eenvoudig via de TWS (True Wireless Stereo) technologie, waarbij de speakers met elkaar verbonden worden en tot 10 meter uit elkaar kunnen staan om verbonden te blijven. Druk op beide speakers de TWS knop in en binnen één seconde zijn de speakers met elkaar verbonden! Ook is het mogelijk om twee speakers via een AUX kabel (bijvoorbeeld van 10 meter) met elkaar te verbinden.

Conclusie JBL PartyBox 310

De JBL PartyBox 310 is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige en draagbare luidspreker voor feesten en partijen.

JBL PartyBox 310 huren

Wil je graag gebruik maken van een JBL PartyBox 310 tijdens jouw verjaardag, feestje, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Huur dan eenvoudig en voordelig een JBL PartyBox 310 bij ons!

Wij van PartyDucks Feestverhuur zijn gespecialiseerd in de verhuur van audioapparatuur voor kleinschalige feesten en partijen. Kijk voor meer informatie op onze partyspeakers website. Ook vind je daar onze contactgegevens. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Meteen enthousiast? Huur dan direct een partyspeaker via ons partyspeakers reserveringsformulier.

56 Comments

Leave a Reply