Onze diensten

Waarom PartyDucks?

Klanttevredenheid

Bij ons staat de klant centraal. We proberen zo snel mogelijk te reageren op ingediende reserveringsformulieren. Ook zijn wij uitstekend bereikbaar voor vragen via WhatsApp en e-mail.

Kwaliteit

Met onze PartyBoxen en Silent Disco Headsets hopen we van jouw feest een topfeest te maken. Daarom kiezen wij enkel voor de beste kwaliteit speakers van JBL en koptelefoons van Event Technologies.

Betaalbaar

Goede kwaliteit muziek op je feest hoeft niet duur te zijn. Wij hanteren voor de JBL PartyBoxen en Silent Disco Headsets scherpe prijzen. Daarnaast vragen wij geen borg voorafgaande aan de verhuur,

Over ons

PartyDucks is in 2020 opgericht met als doel om feestjes naar de ‘next level’ te tillen, door middel van het verhuren van kwalitatief goede geluidsapparatuur. We zijn begonnen met de verhuur van JBL PartyBoxen en hebben ons assortiment vervolgens uitgebreid met Silent Disco Headsets van Event Technologies. De speakers en headset geven met hun geweldige kwaliteit een boost aan jouw feest!

Hoe werkt het?

Ontdek

Ontdek welke geluidsapparatuur het beste bij je past. Kies je voor een van onze JBL PartyBoxen of ga je liever voor een Silent Disco Set?

Reserveer

Reserveer eenvoudig via het reserveringsformulier jouw gewenste geluidsapparatuur. Hier geef je ook de dag en het tijdstip aan waarop je de spullen in ontvangst wilt nemen.

Even wachten...

Zodra we je reserveringsformulier binnen hebben zullen we bekijken of jouw reservering in onze planning past. We zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

Geniet!

Geniet van de beste muziek!

Who let the ducks out?

Who, who, who, who, who?

Tevreden klanten

Goede en snelle service! Het contact met de verhuurders is erg goed en snel. De box en de lichten zorgen voor een leuke sfeer op een huisfeestje. Aanrader!

Noa

Voor wijkcentrum Mare Nostrum de boxen gehuurd. Snelle en goede service! En de kwaliteit van de boxen was ook echt top! Zeker een aanrader om bij dit bedrijf te huren.

Said

Super service mogen ervaren. De box werd netjes op afgesproken tijd geleverd, daarna nog een korte uitleg gehad over het gebruik van de box. Was een enorm succes op ons kinderfeestje buiten.

Shan